iRegiony Impuls - regionální zpravodajství z vašeho kraje

Diskuse k článku

Čeští zákazníci občas zírají, k zákuskům po francouzsku je třeba se projíst

Říká, že dorty je tak trošku posedlá a k pečení tíhla ještě předtím, než si sama dokázala přečíst recepty. Při studiu cukrařiny však zjistila, že na tuzemských středních školách se využívají nekvalitní suroviny a chemické náhražky, a tak se vydala čerpat zkušenosti do ciziny. Dnes má v centru Brna francouzskou butikovou cukrárnu, která v dubnu oslaví tři roky a od těch českých se v mnohém liší.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Diskuse neobsahuje žádné příspěvky.